Informații pentru cetățenii romani

Înregistrarea voluntară la consulat

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor romani aflati temporar sau stabiliti in circumscriptia consulara Istanbul si pentru ca misiunea sa le poata acorda acestora protectia necesara in situatii de criza (calamitati, atentate, accidente, etc), va recomadam sa va inregistrati voluntar la Consulatul General al Romaniei la Istanbul.
In cazul in care luati aceasta decizie, va recomandam sa completati formularul anexat pe care sa il trimiteti pe adresa de email: istanbul.consul@mae.ro sau la numarul de fax 0212/3580518 sau 3580519.

 Formular de inregistrare

ANUNT IMPORTANT !

21.01.2020

In data 24 ianuarie 2020 cu ocazia Sărbătoririi Unirii Principatelor Române, Consulatul General al României la Istanbul nu va avea program cu publicul.

Celebrarea Zilei Europei la Istanbul

13.05.2019

Pentru a celebra Ziua Europei, Institutul Cultural Roman de la Istanbul si Consulatul General al Romaniei la Istanbul au organziat in parcul Ozgurluk din Istanbul, in perioada 9-11 mai 2019, expozitii si ateliere cu creatii traditionale ale…

Inchiderea aeroportului ATATURK

01.04.2019

In atentia cetatenilor romani care calatoresc in Istanbul/sau tranziteaza Istanbulul in urmatoarea perioada: Va recomandam sa aveti in vedere ca toate zborurile programate pe Aeroportul Ataturk vor fi mutate pe Noul Aeroport Istanbul ISL in…